Video: S.T.A.L.K.E.R. 2 update toont wapens, facties en meer

Geplaatst:

ID@Xbox heeft een nieuwe S.T.A.L.K.E.R. 2 update vrijgegeven. Deze video laat ons wat van de wapens zien, de facties en de bijzondere manier hoe gebitten worden gemaakt.

De video begint met het onthullen van twee facties die terugkeren in S.T.A.L.K.E.R. 2. Duty en Freedom maken allebei een rentree. De Duty-factie is voornamelijk gebaseerd op een militaristische organisatie die leven volgens een strikte code. De Freedom-factie is daarentegen een organisatie aan Stalkers die strijden voor minder invloed van overheidsgroepen binnen de Zone. Naast de facties zien we een aantal van de wapens die in S.T.A.L.K.E.R. 2 aanwezig zijn. In de first person shooter zijn meer dan dertig wapens te vinden en die kun je ook stuk voor stuk aanpassen. Tot slot zien we een nieuwe developer tool die gebruikt wordt voor het maken van de NPC's. Ze kunnen namelijk elk gebit compleet anders maken via deze nieuwe techniek, zodat elk personage een unieke glimlach heeft. Bekijk hier de gameplay teaser van S.T.A.L.K.E.R. 2.

S.T.A.L.K.E.R. 2 is beschikbaar in 2021 voor Xbox Series en pc.

Bron: ID@Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Uitgever

GSC Game World

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

5 september 2024

Ontwikkelaar

GSC Game World

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord