Trailer: S.T.A.L.K.E.R. 2 gameplay teaser getoond

Geplaatst: 30 december 2020 22:15
Aangepast: 30 december 2020 22:15

S.T.A.L.K.E.R. 2's eerste gameplay teaser is getoond. Deze korte trailer werd vrijgegeven via IGN en ontwikkelaar/uitgever GSC Game World deelt wat details.

We zien in een korte, maar actievolle trailer hoe het eraan toegaat in de wereld van S.T.A.L.K.E.R. 2. De omgeving rondom de speler kan razendsnel veranderen. Zo zien we dat de stormen buiten de bomen doen vellen en dat er sprake is van paranormale activiteiten. Dit zien we wanneer alle voorwerpen in de kamer beginnen te zweven en zelfs met hoge snelheid worden afgevuurd. GSC Game World geeft aan dat radicale veranderingen in de omgevingen horen bij de wereld van S.T.A.L.K.E.R. 2. Gepaard met een paranoïde gevoel en een soundtrack gebaseerd op de vage klanken van een oude gitaar, is dat de ervaring die de open world horrorgame gaat bieden. Bekijk hier de trailer voor de bevestiging van S.T.A.L.K.E.R. 2 op de Xbox Series.

S.T.A.L.K.E.R. 2 is beschikbaar in 2021 voor de pc en Xbox Series. De first person shooter verschijnt vanaf dag één op Xbox Game Pass.

Bron: IGN
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Uitgever

GSC Game World

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

5 september 2024

Ontwikkelaar

GSC Game World

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord