Valorant

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 2 juni 2020
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Riot Games teaset nieuwe Valorant agent Reyna

Het is nog maar een nachtje slapen voor de officiële release van Valorant. Riot Games teaset nu alvast een nieuwe agent genaamd Reyna.

Morgen markeert de officiële releasedatum van Valorant, de nieuwe shooter van ontwikkelaar Riot Games. De ontwikkelaar heeft van het weekend via Twitter een teaser geplaatst van een nieuwe agent die naar de game komt. Deze nieuwe agent heet Reyna en zij komt uit Mexico. In de teaservideo kunnen we een aantal abilities zien die Reyna tot haar beschikking heeft. Zo zien we dat ze paarse gloeiende bollen kan gebruiken voor extra utility en een soort onzichtbaarheid heeft.

Valorant verschijnt 2 juni voor de pc. Wanneer Reyna aan de game wordt toegevoegd, is momenteel nog niet bekend.

BRON Riot Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?