Valorant
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 juni 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Officiële releasedatum VALORANT onthuld

Het lange wachten is voorbij voor liefhebbers van first-person shooters. De officiële releasedatum van VALORANT is eindelijk bekend.

De gesloten bèta eindigt op 28 mei en niet veel later wordt de game officieel uitgebracht. Dit heeft Riot Games bevestigd. VALORANT is een multiplayer first-person shooter-videogame die zich afspeelt in de nabije toekomst. Twee teams van vijf gamers nemen het tegen elkaar op als agenten met unieke vaardigheden. Deze videogame is nu al een succes, zelfs al voor zijn officiële release dus. Riot Games zelf had het niet eens aan zien komen, beweert de gameontwikkelaar. Op dit moment wordt de game alleen uitgebracht voor pc, maar een eventuele console versie in de toekomst wordt door Riot Games niet uitgesloten.

VALORANT is vanaf 2 juni verkrijgbaar voor de pc.

BRON Riot Games

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?