Video: Nintendo Direct Mini: Partner Showcase toont Switch-games

Geplaatst:

De nieuwe Nintendo Direct Mini: Partner Showcase is vandaag gepresenteerd. In de video zijn vele games getoond die naar Nintendo Switch komen, zoals Just Dance 2021 en Kingdom Hearts: Melody of Memory.

Nadat het laatst de beurt was aan indiegames die uitgebracht worden voor de Nintendo Switch, is het nu tijd voor wat grotere titels. Vandaag werden namelijk tijdens de tweede Nintendo Direct Mini: Partner Showcase meerdere titels uitgelicht. Een aantal van deze games zijn vanaf vandaag te spelen op de Nintendo Switch. Hieronder vallen World of Tanks Blitz en West of Dead. Ook zijn er releasedata van games aangekondigd, zoals Just Dance 2021 die 12 november uitkomt en Puyo Puyo Tetris 2 die op 8 december wordt uitgebracht. In de presentatie zijn tevens beelden getoond van games die al eerder zijn voorbijgekomen en nog moeten uitkomen, zoals de muziekgames FUSER en Kingdom Hearts: Melody of Memory, de voetbalgame Captain Tsubasa: Rise of New Champions en de remastered edition van Final Fantasy Crystal Chronicles. Dat is nog niet eens alles wat getoond is tijdens deze Nintendo Direct Mini: Partner Showcase, dus check vooral de video hieronder voor alle games.

Het is nog onbekend wanneer de volgende Nintendo Direct Mini: Partner Showcase precies gaat plaatsvinden, maar dit jaar zal er sowieso nog een presentatie getoond worden.

Bron: Nintendo Nederland
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord