Video: Veel games getoond tijdens Nintendo Indie World Showcase

Geplaatst:

Gisteren vond er een nieuwe Nintendo Indie World Showcase plaats. Tijdens deze presentatie werden erg veel games getoond.

Indiegames vormen een groot deel van de bibliotheek van games die beschikbaar zijn op de Nintendo Switch. Het is dan ook niet gek dat Nintendo regelmatig een speciale presentatie houdt waarin een aantal van deze games in de spotlight worden gezet. Gisteren vond er wederom zo'n Indie World Showcase plaats, waarin erg veel indiegames werden getoond die naar de Switch komen. Zo komt onder andere de Epic Games Exclusive Hades van ontwikkelaar Supergiant naar de hybride console. Daarnaast zijn er nog veel meer games getoond, waarvan een deel zelfs al direct beschikbaar zijn. Een andere grote indiegame die volgend jaar naar de Switch komt, is de survivalgame Subnautica.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord