Observer
  • ONTWIKKELAAR Bloober Team
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 augustus 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE Horror
  • GAMELINER SCORE -

Video: Next gen Observer gameplay onthuld

Tijdens het evenement van IGN is er nieuwe gameplay verschenen van Observer. We zien hierbij next gen gameplay.

Voor degene die niet weet wat Observer is, het is een psychologische horrorgame met een cyberpunk thema. De demo toont ons verschillende next gen toevoegingen. Zo zien we nieuwe 4K textures, ray-tracing en HDR. De game gaat dan ook draaien op 4K met 60 frames per seconde. Observer System Redux voegt naast de nieuwe toefjes ook gloednieuw verhaal content toe. Het is aan de speler om detective te spelen en de misdaden op te lossen die een bedreiging vormen binnen de stad.

Observer System Redux is beschikbaar tijdens de feestdagen van dit jaar voor de Xbox Series X en PlayStation 5. De originele Observer is nu te spelen op de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON IGN Summer of Gaming 2020

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?