Observer
  • ONTWIKKELAAR Bloober Team
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 augustus 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE Horror
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Observer krijgt update voor volgende generatie consoles

Observer wordt geremastered voor de volgende generatie consoles. Dit maakt Bloober Team bekend via de onderstaande trailer.

De game is herbouwt voor de PlayStation 5 en Xbox Series X en krijgt een nieuwe titel namelijk: Observer System Redux. De horrorthriller belooft zijn spelers meer dan alleen nieuwe graphics. Ze voegen nieuwe verhaalelementen toe en maken verbeteringen aan de gameplay. Bloober Team geeft aan dat het zo een nieuwe ervaring wordt voor nieuwe spelers en veteranen van de Cyberpunk-serie. De trailer, die in 4K en 60 FPS afgespeeld kan worden, toont wat indrukwekkende beelden van de game.

De game komt uit tijdens de feestdagen van 2020. De Xbox Series X en PlayStation 5 komen dan ook uit.

BRON Bloober Team

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?