Minecraft Dungeons
  • ONTWIKKELAAR Mojang AB
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 mei 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Avonturen, RPG, Dungeon Crawler
  • GAMELINER SCORE

Video: Minecraft Dungeons demo toont halfuur aan gameplay

Tijdens X019 is er een demo van Minecraft Dungeons verschenen. Het officiële Xbox Youtube-kanaal heeft de speelsessie onlangs online gezet.

De video toont ons één van de vele levels in Minecraft Dungeons. De werelden zijn volgens de ontwikkelaars willekeurig gegenereerd en zorgen voor een hoge herspeelbaarheid. De demo laat ons verder meer van de vele vijanden zien. We zien vooral de iconische monster uit de originele Minecraft game terug, zoals creepers, zombies, enzovoorts. De combat in de video demonstreert hoe je deze beesten te lijf gaat. Vorige week kregen we tijdens X019 de releasedatum van Minecraft Dungeons te weten.

Minecraft Dungeons verschijnt in april 2020 voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON X019

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?