Minecraft Dungeons

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 26 mei 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series
  • Genre RPG, Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Trailer: Minecraft Dungeons verschijnt in april 2020

De releasedatum voor Minecraft Dungeons is onthuld. De game verschijnt in april.

De datum werd onthuld tijdens X019. Een kleine trailer liet ons de informatie zien, die we zo graag wilde weten. De releasedatum is te zien aan het einde van de trailer. Op gamescom hadden we al de kans om de game te spelen, hier vind je de preview van Minecraft Dungeons.

Minecraft Dungeons is vanaf april 2020 beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON X019

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?