Grounded

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 juli 2020
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Survival
  • Gameliner score -

Video: Hot and Hazy-update van Grounded in de spotlight

Er is een trailer verschenen voor de nieuwe Hot and Hazy-update van Grounded. Tevens heeft Obsidian Entertainment een video uitgebracht waarin de update in detail wordt uitgepluisd.

De updates voor Grounded blijven maar komen. In juni van dit jaar verscheen een grote contentupdate voor de game in de vorm van Shroom & Doom. Daar bleef het echter niet bij. Eerder deze maand werd bekend dat er binnenkort weer een nieuwe contentupdate naar Grounded komt. Deze nieuwe update gaat door het leven als 'Hot and Hazy'. Vandaag heeft Obsidian aan de hand van twee nieuwe video's de update uitgelicht. We krijgen onder andere te horen dat de The Haze-bioom aangepast is. Daarmee is deze omgeving dodelijker dan ooit geworden. Tevens kunnen we een geheel nieuwe bioom ontdekken: het warme The Sandbox. Dat wordt flink smeren. Pas wel op voor het gespuis dat onder het zand woont. Tevens zijn er nieuwe gebieden te ontdekken, zoals The Black Anthill. Drie keer raden welke dieren daar verblijven. Eén tip: het zijn geen rode mieren. Gelukkig zijn er een hoop nieuwe 'vrienden' om je te verwelkomen. Als dat nog niet genoeg was, zijn er ook nog een hoop kleinere toevoegingen, zoals nieuwe wapens, mutaties en bijgewerkte systemen. In de onderstaande video's zie je de vele aanpassingen in detail.

De Hot and Hazy-update voor Grounded is nu gratis te downloaden op de pc, Xbox One en Xbox Series-consoles.

BRON Obsidian

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?