Trailer: Grounded krijgt The Shroom & Doom Update

Geplaatst: 13 juni 2021 21:20

Grounded krijgt er binnenkort een nogal grote update bij. Onder de naam The Shroom & Doom worden onder andere huisdieren en kastelen toegevoegd.

De trailer die werd getoond laat eerst zien hoe goed het eerste jaar van Grounded is verlopen. Niet heel verrassend, want in december had de game al vijf miljoen spelers. In de nieuwe update kunnen spelers niet alleen grote kastelen bouwen, maar ook vriendschappen sluiten met kleine diertjes. Als je op zoek bent naar wat spanning dan kom je ook aan je trekken. De Broodmother zit namelijk voor je klaar in haar hol vol met spinnenwebben. Er zijn ook paddenstoelen te vinden, maar de ontwikkelaars zijn een beetje mysterieus over de werking ervan.

The Shroom & Doom update wordt de grootste update van Grounded en komt uit op 30 juni.

Bron: Xbox & Bethesda

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grounded

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord