Balan Wonderworld

  • Ontwikkelaar Balan Company
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score

Video: De wereld van Balan Wonderworld

Square Enix heeft een openingsfilm gepubliceerd van Balan Wonderworld. In de video worden de personages en de wereld van de avonturengame getoond.

Deze maand werden in een blogpost door uitgever Square Enix details onthuld over Balan Wonderworld, zoals de co-op modus, eindbazen en personages. Square Enix heeft deze keer de openingsfilm van de platform avonturengame gedeeld. In de ruim twee minuten durende video krijgen we meer te zien over hoe de wereld van Balan Wonderworld eruit ziet en hoe de personages zijn. Zo zien we dat de hoofdpersonages, Leo Craig en Emma Cole, Balan Wonderworld betreden en hun gids, Balan, voor het eerst ontmoeten. De avonturengame heeft twaalf verhalen met hun eigen unieke elementen, waar spelers volgend jaar mee aan de slag kunnen gaan.

Balan Wonderworld verschijnt 26 maart 2021 voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Square Enix

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?