Video: BlizzConline 2021 evenementen en goodies onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 3 februari 2021 10:10

Later deze maand vindt BlizzConline, de digitale variant van de jaarlijkse conventie BlizzCon, plaats. Blizzard heeft nu de evenementen en goodies voor BlizzConline 2021 onthuld.

Elk jaar vindt in Amerika het tweedaagse evenement BlizzCon plaats, waarbij ontwikkelaar Blizzard nieuws deelt over haar toekomstige projecten en waar de Blizzard-community alles kan vieren dat met Warcraft, Starcraft, Diablo, Hearthstone, Heroes of the Storm en Overwatch te maken heeft. Vorig jaar werd bekendgemaakt dat BlizzCon 2020 wordt afgelast vanwege de coronapandemie en dat het evenement wordt verplaatst naar dit jaar onder de naam BlizzConline. Blizzard had eerder al aangegeven dat BlizzConline gratis te volgen wordt voor alle fans en nu heeft de ontwikkelaar ook gedeeld welke evenementen er tijdens het weekend te volgen zijn en welke goodies fans allemaal kunnen kopen. Zo kun je op de eerste dag uitkijken naar aankondigingen van de nieuwste games en content voor bestaande Blizzard-games en kun je via zes verschillende kanalen meer te weten komen over deze nieuwe aankondigingen. De tweede dag van BlizzConline staat in het teken van de fans, waarbij de spotlight wordt gericht op de community en haar creaties. Uiteraard zijn er ook verschillende goodies te verkrijgen. Zo zijn er drie verschillende digitale bundels beschikbaar met in-game items voor je favoriete Blizzard-games, maar ook de Blizzard Gear Store wordt gevuld met fysieke merchandise. Voor de dertigste verjaardag van Blizzard kun je onder andere een replica van het Helm of Domination verkrijgen, die Arthas gedragen had in World of Warcraft.

BlizzConline vindt plaats op 19 en 20 februari.

Bron: Blizzard
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord