Nieuw evenement BlizzConline aangekondigd

BlizzCon 2020 werd afgelast vanwege de coronapandemie. Om dat enigszins recht te zetten vindt er een soortgelijk evenement plaats genaamd BlizzConline.

Vorig jaar hebben veel fans BlizzCon moeten overslaan vanwege de coronapandemie. Blizzard maakte al meteen duidelijk dat er dit jaar helemaal geen evenement meer plaatsvindt. Toch kunnen we binnenkort een soortgelijk evenement meemaken. Middels een tweet heeft Blizzard het evenement BlizzConline aangekondigd, een BlizzCon-evenement in de vorm van een online show. Eén van de evenementen binnen BlizzConline is de Community Showcase, waarin onder andere cosplay-makers en artiesten hun talenten tonen aan de hand van een wereldwijde competitie en exposities. Ook komt er een virtuele March of the Murlocs, waarbij iedereen welkom is om foto's en video's te versturen van zichzelf verkleed als een murloc.

BlizzConline vindt plaats op 19 en 20 februari 2021. Meer informatie over het programma is te vinden op de officiële BlizzCon-website.

BRON Blizzard

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?