Video: Batterijduur nieuw Switch-model bijna twee keer zo lang

Geplaatst:
Aangepast: 9 augustus 2019 13:17

Nintendo heeft recentelijk een betere versie van de Nintendo Switch op de martkt gebracht. De nieuwe versie zou veel langer mee moeten gaan op vol vermogen. Dit heeft YouTube-kanaal GameXplain zojuist bevestigd in een test. De verbeterde versie van de Nintendo Switch gaat op vol vermogen zo'n vier uur mee.

Het YouTube-kanaal GameXplain kreeg de mogelijkheid om de nieuwe versie van de Nintendo Switch eens flink aan de tand te voelen. Ze hebben de handheld getest op onder andere de batterijduur. Ze hebben met de vorige versie een batterijduur test gedaan. Ze speelde The Legend of Zelda: Breath of the Wild op vol vermogen (maximale helderheid van het scherm, volume hoog en aangesloten op het internet). De eerste versie ging twee uur en dertig minuten mee. De nieuwe versie van de Nintendo Switch gaat rond de vier uur mee.

De Nintendo Switch LITE zou volgens de Japanse consolegigant nog langer meegaan. Het is in elk geval een mooie stap, echter jammer voor diegene die al een slurpende Nintendo Switch in bezit hebben. Wanneer de nieuwe versie moet verschijnen is vooralsnog niet bekendgemaakt.

Bron: GameXplain
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord