Nintendo brengt verbeterde Switch op de markt

Het gaat dan toch gebeuren. Nintendo heeft op haar website informatie geplaatst over een verbeterd model van de Nintendo Switch. Het lijkt erop dat er slechts één essentieel onderdeel is aangepast.

Recent kondigde Nintendo al aan dat er een Nintendo Switch Lite in aantocht is, maar dit kleinere model wordt vergezeld door een verbeterde Nintendo Switch. Voor zover op de productpagina van Nintendo te lezen is, gaat het vooral om een verbeterde batterijduur. Geen overbodige luxe, gezien de huidige duur 2,5 en 6,5 uur is. Volgens de website biedt de nieuwere versie een levensduur voor de batterij van 4,5 tot maar liefst 9 uur.

Diablo 3 Switch

Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar dat er een verbeterde Nintendo Switch gaan komen is nu wel zeker.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?