Update Animal Crossing: New Horizons verlaagt rente

Geplaatst:
Aangepast: 23 april 2020 09:08

De nieuwe update voor Animal Crossing: New Horizons is live. Deze update brengt heel wat nieuws naar de game, maar verlaagt ook de rente bij de bank.

Eerder deze week werd bekend dat er een nieuwe update voor Animal Crossing: New Horizons aan zit te komen. Deze update is inmiddels live en brengt wat veranderingen met zich mee. Zo zijn de luiaard Leif en de vos Redd toegevoegd als nieuwe villagers die af en toe op bezoek kunnen komen. Leif heeft een bloemenwinkel waar je verschillende soorten bloemen en planten kunt kopen en Redd verkoopt verschillende soorten kunstwerken. Daarnaast breidt Blathers zijn museum uit met een nieuwe afdeling waar deze kunstwerken kunnen worden tentoongesteld. Naast deze nieuwe personages en voorwerpen is ook het Nature Day-evenement begonnen. Naast deze toevoegingen, is er ook een andere verandering in de game doorgevoerd, die niet in de eerdere aankondiging te zien was. Wanneer je de game na de update opstart, krijg je namelijk een brief van de Bank of Nook binnen die zegt dat de rente op je spaarrekening verlaagd is. Het is dus niet meer zo gemakkelijk om miljoenen Bells te verdienen door al je Bells op de bank te laten en de tijd van je console vooruit te zetten. Als goedmakertje krijg je dan wel weer een vloerkleed in de vorm van een zak met Bells.

Animal Crossing: New Horizons is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De 1.2.0 update is nu live.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord