Animal Crossing: New Horizons update in de pijplijn

Geplaatst:
Aangepast: 21 april 2020 19:59

Er zit een nieuwe update voor Animal Crossing: New Horizons in de pijplijn. Dat maakte Nintendo vandaag bekend. Oudgediende van de franchise komen binnenkort weer oog in oog met vertrouwde personages.

De geruchtenmolen draaide op volle toeren nadat een datamine nieuwe opties in Animal Crossing: New Horizons suggereerde. Nintendo heeft inmiddels haar kaarten op tafel gelegd en bevestigde kort na ons bericht dat Animal Crossing: New Horizons op korte termijn wordt voorzien van een bescheiden update. Er worden nieuwe kooplieden aan de game toegevoegd en er komt een uitbreiding op het museum. Daarnaast wordt het karakter Leif, de luiaard die Animal Crossing-fans zich zullen herinneren van Animal Crossing: New Leaf, geherintroduceerd in de game. Hij krijgt de leiding over een tuinstalling. Ook Redd de vos keert terug naar Animal Crossing. Uiteraard weer in zijn element als artistieke kunsthandelaar, die handelt in schilderijen, sculpturen en meubels met soms twijfelachtige authenticiteit.

De nieuwe update is vanaf 23 april beschikbaar en komt gepaard met een nieuw evenement: Nature Day-evenement. Het evenement zal speciale Nook Miles-uitdagingen bevatten die zich richten op door de natuur geïnspireerde doelen, zoals het planten van bomen en geven van water aan bloemen.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord