Ubisoft gaat drie triple A games uitgeven in vierde kwartaal

Ubisoft heeft aangegeven dat ze drie van hun triple A games willen gaan uitgeven in het vierde kwartaal. Dit maakten ze bekend via een financieel rapport.

Vijf grote games gaan uitkomen voor Ubisoft binnen een jaar tijd. Drie daarvan zijn dus gepland voor een release tussen oktober en december van dit jaar. Het was eerder vorig jaar bekendgemaakt dat er wat grote titels van Ubisoft waren uitgesteld. Watch Dogs Legion, Gods & Monsters en Rainbow Six Quarantine kregen allemaal meer tijd voor release. De andere twee games die nog moeten verschijnen zijn nog niet bekend. Het is wel bekend dat het niet Beyond Good and Evil 2 is volgens Ubisoft topman Yves Guillemot.

Ubisoft1

Wanneer er concretere releasedata vrijkomen laten we het je weten! Op welke titel van Ubisoft zit jij te wachten?

BRON Ubisoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?