Ubisoft gaat drie triple A games uitgeven in vierde kwartaal

Geplaatst:
Aangepast: 7 februari 2020 13:27

Ubisoft heeft aangegeven dat ze drie van hun triple A games willen gaan uitgeven in het vierde kwartaal. Dit maakten ze bekend via een financieel rapport.

Vijf grote games gaan uitkomen voor Ubisoft binnen een jaar tijd. Drie daarvan zijn dus gepland voor een release tussen oktober en december van dit jaar. Het was eerder vorig jaar bekendgemaakt dat er wat grote titels van Ubisoft waren uitgesteld. Watch Dogs Legion, Gods & Monsters en Rainbow Six Quarantine kregen allemaal meer tijd voor release. De andere twee games die nog moeten verschijnen zijn nog niet bekend. Het is wel bekend dat het niet Beyond Good and Evil 2 is volgens Ubisoft topman Yves Guillemot.

Wanneer er concretere releasedata vrijkomen laten we het je weten! Op welke titel van Ubisoft zit jij te wachten?

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord