Watch Dogs: Legion
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Watch Dogs Legion en twee andere games van Ubisoft uitgesteld

De drie aankomende titels van Ubisoft zijn uitgesteld. Dit laat Ubisoft weten in een officiëel document.

Watch Dogs Legion, Gods & Monsters en Rainbow Six Quarantine worden allemaal uitgesteld. Er is geen vaste datum vastgesteld voor deze games. De releasewindow is wel gegeven, de spellen van Ubisoft kunnen tussen april 2020 tot maart 2021 verschijnen. Ubisoft CEO Yves Guillemot geeft aan dat de games zijn uitgesteld, om zo de teams die er aan werken meer tijd te geven. Ubisoft wil ervoor zorgen dat de games die ze in de toekomst gaan leveren aan de eisen voldoen die de uitgever voor zichzelf heeft gesteld. Ubisoft heeft dit jaar al eerder een game uitgebracht, namelijk Ghost Recon Breakpoint. Rudy vertelt je er meer over in zijn review.

Watch Dogs Legion 1

Wanneer deze games gaan uitkomen is helaas nog niet bekend.

BRON Ubisoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?