TwitchCon Amsterdam geannuleerd wegens Coronavirus

Geplaatst:

Door het Coronavirus zijn de laatste weken meerdere evenementen geannuleerd. Via een Tweet werd er aangekondigd dat ook TwitchCon Amsterdam dit jaar niet doorgaat.

TwitchCon Amsterdam zou gaan plaats vinden op twee en drie mei dit jaar, maar wordt door de organisatie geannuleerd. Bezoekers die al een ticket hebben krijgen het geld de komende dagen terug. De reden om TwitcCon Amsterdam te annuleren is om de gezondheid van hun personeel en bezoekers niet in gevaar te brengen. Het team vindt het jammer dat het niet doorgaat en kijkt ernaar uit om in de toekomst naar Amsterdam te komen. Het is nog niet bekend wanneer TwitchCon terugkeert naar Amsterdam.

TwitchCon Amsterdam is niet het eerste evenement in Nederland dat geannuleerd is. De Doomusic finale in AFAS Live werd een paar dagen terug door Bethesda afgezegd. Deze competitie wordt wel online voortgezet.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord