DOOMUSIC-competitie finale niet in AFAS Live in verband met het coronavirus

Geplaatst:
Aangepast: 6 maart 2020 18:22

De finale van de DOOMUSIC-competitie is het zoveelste evenement dat ten prooi is gevallen aan de maatregelen rondom het coronavirus.

De finale van deze competitie zou op 18 maart plaatsvinden in de AFAS Live, maar dit kan helaas niet doorgaan. Er zijn al heel wat evenementen afgezegd als voorzorgsmaatregel rondom de corona-situatie en dit zal de komende tijd vast nog wel meer voorkomen. Bethesda Nederland plaatste het nieuws op hun Twitterpagina, samen met de nieuwe voorwaarden van de competitie, die ze nu online gaan voortzetten. De competitie loopt nog tot 12 maart, waarna er op 18 maart via een livestream bekend wordt gemaakt wie de eerste, tweede en derde plaats hebben weten te bemachtigen.

De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op 18 maart tussen 18:00 en 22:00 uur tijdens een livestream op het Twitch kanaal van Bethesda.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord