Zombie Army 4: Dead War

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 4 februari 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Zombie Army 4 krijgt next-gen upgrade

Spelers die Zombie Army 4 spelen op hun 'next-gen' console krijgen goed nieuws. De game krijgt namelijk een next gen-upgrade. En raad eens: helemaal gratis!

Vorig jaar schreven wij voor het laatst over Zombie Army 4, toen de uitbreiding Damnation Valley werd onthuld. Vandaag doen we dat weer, want Zombie Army 4: Dead War krijgt binnenkort een update die de de game een stuk soepeler zal laten lopen. Die update komt er voor zowel de Xbox Series S/X als de PlayStation 5. Maar in tegenstelling tot je zou denken zijn die updates niet identiek aan elkaar. PlayStation-spelers krijgen een update die ervoor zorgt dat de game op zestig frames per seconde speelbaar wordt. Xbox Series X-spelers krijgen daarentegen de optie om de game op honderdtwintig frames per seconde te spelen. Daarnaast krijgen Xbox-spelers de vrije keuze om 4K te spelen op zestig frames of 1080p op honderdtwintig frames. Bekijk hieronder de aankondigings-trailer:

De next-gen update is vanaf vandaag te downloaden op beide consoles.

BRON YouTube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?