Trailer: Zombie Army 4: Dead War Damnation Valley onthuld

Geplaatst:

Zombie Army 4: Dead War pompt nog steeds content uit voor haar spelers. De nieuwste uitbreiding Damnation Valley is inbegrepen met het tweede seizoen van de zombie shooter.

We zien in de trailer waar het allemaal om draait in Damnation Valley. Een soort helse cult is bezig de boel te verzieken. Damnation Valley bevat het eerste hoofdstuk van een nieuwe campaign. Naast de singleplayer-content krijgen spelers ook nieuwe cosmetische items. Zo zien we nieuwe skins en headgear, maar ook gloednieuwe wapens om te gebruiken tegen het ondode leger. Zombie Army 4 heeft al eerder DLC ontvangen, namelijk Blood Count.

Zombie Army 4: Dead War is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. Damnation Valley is ook nu beschikbaar.

Bron: Rebellion
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Zombie Army 4: Dead War

Series

Zombie Army

Uitgever

Rebellion

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 februari 2020

Ontwikkelaar

Rebellion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord