Trailer: Yakuza: Like a Dragon trailer toont RPG elementen

Geplaatst:
Aangepast: 24 augustus 2020 19:00

De nieuwste trailer van Yakuza: Like a Dragon toont de vele RPG elementen. Je kan de game namelijk op diverse manieren benaderen.

Yakuza is natuurlijk een serie die je niet al te serieus moet nemen en de trailer laat je nogmaals zien waarom. Zo zien we onze held Ichiban Kasuga in verschillende outfits, die allemaal een andere manier hebben van combat voeren. Zo is de breakdancer een agressieve en fysieke combomeester, maar kun je ook als een preutse host een hele tafel aan glazen op iemand neergooien. Met meer dan 20 verschillende bijbaantjes die je kan gebruiken in de combat, is er in ieder geval genoeg variatie aanwezig. Zoals je ziet in de trailer sta je er niet alleen voor. Ichiban zijn trouwe vrienden Nanba, Saeko en Adachi zijn ook van de partij. Bekijk hier de cinematische trailer van Yakuza: Like a Dragon.

Yakuza: Like a Dragon is beschikbaar vanaf 13 november voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game is vanaf de lancering van de Xbox Series X direct beschikbaar als launchtitel, terwijl de PlayStation 5-versie op zich laat wachten.

Bron: SEGA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Yakuza: Like a Dragon

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord