Trailer: Westerse releasedatum Yakuza: Like a Dragon bekend

Geplaatst:

SEGA heeft eindelijk de Westerse releasedatum van Yakuza: Like a Dragon onthuld. We kunnen de game in november verwachten.

Yakuza: Like a Dragon is in januari dit jaar al uitgekomen in Japan, maar wij Europeanen moeten nu nog steeds wachten totdat de game onze kant op komt. Inmiddels weten we dat we niet veel langer meer hoeven te wachten op de Westerse release. SEGA heeft namelijk onthuld dat de game in november onze kant op komt. Middels een nieuwe trailer laat de uitgever weten dat we de game nu alvast vooruit kunnen bestellen en dat je een gratis next-gen update krijgt wanneer je de game voor de PlayStation 4 of de Xbox One aanschaft. Daarnaast maakt SEGA ook bekend dat de Westerse versie van Yakuza: Like a Dragon ook een volledig Engelstalige dub bevat met stemmen van onder andere George Takei. Ook bevestigt SEGA de geruchten rondom een pc-release van Yakuza: Like a Dragon. De game staat nu namelijk ook op Steam en de Windows Store.

Yakuza: Like a Dragon verschijnt, volgens de Windows Store, 13 november voor de pc. Hoogstwaarschijnlijk is dit ook de releasedatum voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: SEGA
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Yakuza: Like a Dragon

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord