Overwatch
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 mei 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Wordt een maestro in Overwatch

De Overwatch hero Sigma werd vorig jaar toegevoegd aan de game. Om Sigma nog extra in de schijnwerpers te laten staan, wordt het evenement Sigma's Maestro Challenge gehouden.

Vorig jaar werd Sigma onthuld door Blizzard en wisten we dat het om een gestoorde wetenschapper ging. Wat velen niet weten, is dat Sigma stiekem van klassieke muziek houdt. De Maestro Sigma legendary skin wordt daarmee geïntroduceerd aan het evenement en te verkrijgen door negen wins te behalen. Deze wins kun je verkrijgen via Quick Play, Competitive Play of Arcade Mode. Bij drie wins ontvang je twee icons, zes wins een nieuwe emote en negen wins uiteraard de hoofdprijs.

Sigma's Maestro Challenge is vanaf vandaag beschikbaar en eindigt op 27 juli 2020.

BRON PlayOverwatch

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?