Trailer: Origin trailer onthult nieuwe Overwatch hero Sigma

Geplaatst: 23 juli 2019 11:50
Aangepast: 23 juli 2019 11:51

Na wat getease van Blizzard op social media de afgelopen paar dagen, hebben we eindelijk een onthulling. Een Origin trailer onthult namelijk de nieuwe Overwatch hero Sigma.

Overwatch is inmiddels toe aan haar 31ste speelbare hero. Middels een Origin trailer laat ontwikkelaar Blizzard weten dat sigma die nieuwe hero is. Sigma werd hier en daar al door Blizzard geteased via Twitter, maar nu kunnen we eindelijk zien wie hij nou eigenlijk is. De Origin trailer laat zien dat Sigma een wetenschapper is die veel onderzoek heeft gedaan naar de zwaartekracht en zwarte gaten. Ergens is er tijdens zijn experimenten iets gruwelijk mis gegaan, waardoor hij nu de zwaartekracht kan manipuleren en zwarte gaten kan creëren. Welke andere vaardigheden Sigma heeft en wat voor class hij is, is momenteel nog niet bekend. Wel kunnen we aan het einde van de trailer zien dat Sigma onderdeel is van de terroristenorganisatie Talon.

Overwatch is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Blizzard
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 mei 2016

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord