Pokémon Unite

  • Ontwikkelaar The Pokémon Company International
  • Eerste releasedatum 21 juli 2021
  • Platformen Mobile, Nintendo Switch
  • Genre MOBA
  • Gameliner score

Trailer: Vier Halloween met nieuwe Pokémon Unite-content

Trek je Greedent-kostuum aan en maak je klaar om het speelveld te betreden in Pokémon Unite! De game ontvangt namelijk binnenkort een Halloween-evenement.

Ook in Pokémon Unite is het later deze maand griezelen geblazen. Er gaat binnenkort namelijk een geheel nieuw Halloween-gerelateerd evenement van start. Het Halloween Festival brengt enkele angstaanjagend goede toevoegingen met zich mee. Zo wordt er nieuwe kleding rondom het feest beschikbaar gesteld voor jou en de zakmonstertjes in de game. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spookachtig Pikachu-masker en een pompoensnoepzak als rugzak? De grootste nieuwe toevoeging is het frisse speelbare personage Greedent. Deze eekhoornachtige Pokémon maakte oorspronkelijk zijn debuut in Pokémon Sword en Shield. Nu vecht deze veelvraat gezellig mee in Pokémon Unite. De laatste nieuwe toevoeging aan Pokémon Unite was Sylveon. In de onderstaande trailer zijn de kersverse toevoegingen in detail te zien.

Het Halloween Festival in Pokémon Unite gaat van start op 20 oktober. Maak je voor die tijd alvast klaar om zoveel mogelijk potjes te winnen met onze guide van Pokémon Unite.

BRON Pokémon Unite

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?