Sylveon komt naar Pokémon UNITE

Geplaatst: 2 oktober 2021 15:50

Er wordt weer een nieuwe Pokémon toegevoegd aan de collectie in Pokémon UNITE. Binnenkort kunnen spelers aan de slag met de aanvaller Sylveon.

Pokémon UNITE kwam met een beperkt aantal Pokémon, maar de laatste tijd worden er steeds weer nieuwe Pokémon toegevoegd. Zo konden spelers in augustus zich al verheugen op Blastoise en bracht Blissey een nieuwe speelstijl naar Pokémon UNITE. Sylveon wordt op 5 oktober toegevoegd en is een Pokémon die vanaf een afstandje andere aanvalt. Je hebt dus nog even de tijd om Aeos coins te verzamelen om Sylveon aan je collectie toe te voegen. In de korte video in de Tweet zijn een aantal aanvallen en haar ultimate Fairy Charm te zien.

Pokémon UNITE is gratis te spelen via de Nintendo Switch of mobiele telefoon. Mocht je hulp nodig hebben om je matches in Pokémon UNITE te winnen dan hebben wij een guide voor je klaar staan.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Unite

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

21 juli 2021

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord