Pokémon Unite

  • Ontwikkelaar The Pokémon Company International
  • Eerste releasedatum 21 juli 2021
  • Platformen Mobile, Nintendo Switch
  • Genre MOBA
  • Gameliner score

Sylveon komt naar Pokémon UNITE

Er wordt weer een nieuwe Pokémon toegevoegd aan de collectie in Pokémon UNITE. Binnenkort kunnen spelers aan de slag met de aanvaller Sylveon.

Pokémon UNITE kwam met een beperkt aantal Pokémon, maar de laatste tijd worden er steeds weer nieuwe Pokémon toegevoegd. Zo konden spelers in augustus zich al verheugen op Blastoise en bracht Blissey een nieuwe speelstijl naar Pokémon UNITE. Sylveon wordt op 5 oktober toegevoegd en is een Pokémon die vanaf een afstandje andere aanvalt. Je hebt dus nog even de tijd om Aeos coins te verzamelen om Sylveon aan je collectie toe te voegen. In de korte video in de Tweet zijn een aantal aanvallen en haar ultimate Fairy Charm te zien.

Pokémon UNITE is gratis te spelen via de Nintendo Switch of mobiele telefoon. Mocht je hulp nodig hebben om je matches in Pokémon UNITE te winnen dan hebben wij een guide voor je klaar staan.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?