Check hier alle X019 Londen-content
De Sims 4: Studentenleven
  • ONTWIKKELAAR Maxis
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Uitbreiding Studentenleven aangekondigd voor de Sims 4

Maxis heeft vandaag de nieuwe uitbreiding van De Sims 4 bekendgemaakt. Via een trailer op hun officiële YouTube-Kanaal werd de nieuwe uitbreiding Studentenleven officieel aangekondigd.

De geruchten dat de nieuwe uitbreiding te maken had met de universiteit waren de laatste tijd in volle gang. Met de trailer die vandaag op YouTube in première ging, wordt de nieuwe uitbreiding genaamd Studentenleven officieel bevestigt. Het mogelijke wilde studentenleven van de Sims is het thema van de trailer, waarbij nieuwe activiteiten zoals sap-pong en voetbal getoond worden. Daarnaast maakt de fiets een intree in De Sims 4, zodat je snel naar je lessen kan racen.

De Sims 4 Studentenleven verschijnt op 15 november voor de pc en op 17 november voor de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON YouTube

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?