Leak: The Sims 4 krijgt nieuwe uitbreiding Discover University

Geplaatst: 21 oktober 2019 10:54
Aangepast: 21 oktober 2019 10:54

The Sims 4 krijgt een nieuwe uitbreiding die Discover University heet. Dit blijkt uit een leak die meerdere spelers gevonden hebben in de Microsoft Store.

De nieuwe uitbreiding werd hier en daar al eens eerder vernoemd in de lange wandelgangen van het internet, maar van een bevestiging is zeker nog geen sprake. Onlangs is er echter nieuw bewijs opgedoken van deze uitbreiding en ditmaal is het in de vorm van een beschrijving op de Microsoft Store. De nieuwe uitbreiding voor de bekende simulatiegame heet volgens deze beschrijvingen Discover University en stelt je Sim in staat om te kiezen uit twee verschillende universiteiten en daar ook echt naar school te gaan. Deze beschrijving is alleen te vinden in de Microsoft Store wanneer je je winkelregio op de Verenigde Staten hebt staan en de Store benadert vanuit een Xbox One.

De Discover Univeristy-uitbreiding voor The Sims 4 verschijnt naar verluidt 17 december voor consoles. Eerdere leaks suggereren een releasedatum van 17 november voor de pc.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord