Call of Duty: Modern Warfare
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Tweede seizoen Call of Duty: Modern Warfare gaat van start

Als je liefhebber bent van Call of Duty: Modern Warfare bent dan heb je de afgelopen tijd ongetwijfeld hard aan je K:D ratio gewerkt, want seizoen twee staat voor de deur.

Om je alvast warm te maken - voor zover dat nog nodig is - heeft Activision nog even een trailertje online gegooid waarin te zien is wat het tweede seizoen ons allemaal gaat brengen. De essentie spreekt Geert Wilders waarschijnlijk niet aan, want het draait alleen maar om meer, meer, meer. Meer wapens, meer levels en meer modi. Ook het level Rust is terug van weggeweest. Iets wat bij het bekendmaken van de terugkeer van Ghost in Call of Duty: Modern Warfare al tot veel geruchten leidde, omdat oplettende kijkers de map al herkende in de teaser.

Seizoen twee van Call of Duty: Modern Warfare gaat van start op 11 februari.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?