Ghost keert terug in seizoen 2 Call of Duty: Modern Warfare

Geplaatst:
Aangepast: 5 februari 2020 08:58

Infinity Ward heeft aan alle speculaties over de eventuele komst van Ghost een einde gemaakt, door een teaser op Twitter te plaatsen. Hierin is te zien dat de Operator inderdaad naar de game komt.

De komst van het personage is door Infinity Ward al lange tijd in de game geteased met hints. Captain 'Ghost' Price was voor het eerst te zien in Call of Duty: Modern Warfare 2 waar hij al snel een favoriet personage werd onder veel fans. Om hem terug te laten keren in de game, moest Infinity Ward wel de tijdlijn herzien, want in principe komt hij niet voor in Modern Warfare. Oplettende kijkers hebben in de korte video van slechts vijftien seconden ook beelden gezien die erop lijken te wijzen dat de map Rust zijn terugkeer gaat maken. In het gedeelte waar het team van Price te zien is, kun je volgens sommigen ook delen van het level Rust zien.

Het tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare gaat op 11 februari van start. Vorige maand werd de gamemodus Grind nog geherintroduceerd in Modern Warfare.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord