Call of Duty: Modern Warfare
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Ghost keert terug in seizoen 2 Call of Duty: Modern Warfare

Infinity Ward heeft aan alle speculaties over de eventuele komst van Ghost een einde gemaakt, door een teaser op Twitter te plaatsen. Hierin is te zien dat de Operator inderdaad naar de game komt.

De komst van het personage is door Infinity Ward al lange tijd in de game geteased met hints. Captain 'Ghost' Price was voor het eerst te zien in Call of Duty: Modern Warfare 2 waar hij al snel een favoriet personage werd onder veel fans. Om hem terug te laten keren in de game, moest Infinity Ward wel de tijdlijn herzien, want in principe komt hij niet voor in Modern Warfare. Oplettende kijkers hebben in de korte video van slechts vijftien seconden ook beelden gezien die erop lijken te wijzen dat de map Rust zijn terugkeer gaat maken. In het gedeelte waar het team van Price te zien is, kun je volgens sommigen ook delen van het level Rust zien.

Het tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare gaat op 11 februari van start. Vorige maand werd de gamemodus Grind nog geherintroduceerd in Modern Warfare.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?