Tiny Metal: Full Metal Rumble
  • ONTWIKKELAAR Area 35
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 juli 2019
  • PLATFORMEN Pc, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Strategie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: TINY METAL: FULL METAL RUMBLE vanaf nu verkrijgbaar

Vanaf vandaag is TINY METAL: FULL METAL RUMBLE verkrijgbaar en om dit wereldkundig te maken is er bovendien een nieuwe trailer van deze tactische RPG verschenen.

Nostalgische gevoelens maakten zich meester van menig fan hier op de redactie, want TINY METAL: FULL METAL RUMBLE haalt zijn inspiratie uit games als Advance Wars. Terwijl Timo hier op de redactie druk bezig is de game grondig en uitvoerig te testen voor zijn review, is de game vanaf vandaag voor een ieder verkrijgbaar. In de launch trailer zijn gameplaybeelden te zien van deze tactische RPG.

TINY METAL: FULL METAL RUMBLE is vanaf nu verkrijgbaar voor pc en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?