Tiny Metal: Full Metal Rumble
  • ONTWIKKELAAR Area 35
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 juli 2019
  • PLATFORMEN Pc, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Strategie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: TINY METAL: FULL METAL RUMBLE's releasedatum onthuld

Ontwikkelaar AREA 35 heeft een nieuwe trailer vrijgegeven om de releasedatum voor TINY METAL: FULL METAL RUMBLE te onthullen. De game is vanaf volgende maand verkrijgbaar.

TINY METAL: FULL METAL RUMBLE zal menig gamer met een Gameboy Advance bekend voorkomen. Zoals in de trailer te zien is, heeft de game namelijk veel weg van Advance Wars, een succesvolle game waarin strategie een grote rol speelt. De cartooneske personages tussen het oorlogje spelen door doen oude tijden weer herleven. Bekijk hieronder de trailer waarin de releasedatum van de game wordt onthuld.

TINY METAL: FULL METAL RUMBLE verschijnt op 11 juli voor de pc en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?