The Quiet Man

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 1 november 2018
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: The Quiet Man ontvangt accolades-trailer

The Quiet Man heeft een accolades-trailer ontvangen. Ja, dit is echt waar.

Een accolades-trailer laat zien wat de internationale pers te zeggen heeft over een game. Meestal komt zo'n dergelijke trailer ook uit nadat een game, nouja, accolades of onderscheidingen heeft ontvangen. Ontwikkelaar Square Enix vond het echter gepast om zo'n trailer aan The Quiet Man toe te kennen en de trailer is op z'n minst gezegd verwarrend. Het grootste gedeelte van de trailer is gevuld met negatieve reviews zoals "Catastrophic Failure" en "Worst Joke of the Century." De internationale pers was niet heel positief over de game en ook onze eigen Patrick gaf de game slechts anderhalve ster in zijn review van The Quiet Man op PS4. Tussen alle negativiteit zijn er echter ook een aantal positieve reviews te lezen zoals "Sorry That I Called it Trash." Is dit een bizarre PR-stunt van Square Enix, of zit er een andere betekenis achter deze controversiële trailer?

The Quiet Man is te spelen op pc en PlayStation 4.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?