The Legend of Zelda: Skyward Sword

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 18 november 2011
  • Platformen Nintendo Wii, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: The Legend of Zelda: Skyward Sword komt naar de Switch

The Legends of Zelda: Skyward Sword komt deze zomer naar de Switch. Dat heeft Nintendo aangekondigd tijdens een Nintendo Direct.

De Zelda-game kwam oorspronkelijk in 2011 uit op de Wii en maakt nu tien jaar later zijn rentree op de nieuwste console van Nintendo. De laatste tijd gingen er al veel geruchten rond dat Zelda-remasters of ports naar de Switch kwamen. Skyward Sword is een directe hd-port van het origineel met een paar kleine aanpassingen. Zo zijn de motioncontrols aangepast naar de Joy-Cons, maar is het nu ook mogelijk om de game alleen met buttons te spelen. De aankondiging is hieronder te bekijken.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD komt 16 juli uit op de Nintendo Switch.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?