Gerucht: The Legend of Zelda Remaster Collection onderweg

Het ziet ernaar uit dat er mogelijk een The Legend of Zelda Remaster Collection onderweg is. Dit naar aanleiding van een aantal handelsmerken die door Nintendo zijn ingediend.

Nintendo heeft afgelopen zomer in Australië een aantal handelsmerken ingediend die hinten naar een soort Remaster Collection van The Legend of Zelda. Twitteraar @KeliosFR spotte namelijk handelsmerken voor The Legend of Zelda: Wind Waker en The Legend of Zelda: Phantom Hourglass. Dit kan erop wijzen dat deze twee games met wellicht nog een aantal andere in een remaster-bundel terechtkomen. Dit jaar vieren we namelijk de 35ste verjaardag van de Legend of Zelda-serie. Vorig jaar gebeurde iets soortgelijks op de 35ste verjaardag van Mario, met de release van Super Mario 3D All-Stars. Het is dus voor Nintendo zeker niets nieuws om oudere games in een remaster-bundel uit te brengen op de verjaardag van een franchise.

Of er daadwerkelijk een The Legend of Zelda Remaster Collection uitkomt, valt nog te bezien. Hopelijk horen we van Nintendo spoedig meer.

BRON Twitter @KeliosFR

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?