Trailer: Speelbare demo Resident Evil 3 Remake later deze week beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 16 maart 2020 22:36

Het is nog even wachten op de release van de Resident Evil 3 Remake, maar je kunt straks wel alvast een voorproefje krijgen. Een speelbare demo van Resident Evil 3 Remake is namelijk later deze week beschikbaar.

Eind vorige maand onthulde Capcom al dat er een Resident Evil 3 Remake demo onderweg is. Nu heeft Capcom ook de exacte releasedatum van die demo uit de doeken gedaan. De demo is namelijk later deze week al te spelen en stelt ons in de gelegenheid in de huid van Jill Valentine te kruipen. Jill moet met de hulp van anderen proberen Raccoon City te evacueren en tevens uit de klauwen van Nemesis te blijven. Capcom heeft hiernaast ook onthuld dat we later deze maand aan de slag kunnen met de open bèta van Resident Evil Resistance, de asymmetrische multiplayergame die op dezelfde dag verschijnt als Resident Evil 3 Remake.

De Raccoon City Demo van Resident Evil 3 Remake is vanaf 19 maart beschikbaar. De bèta van Resident Evil Resistance opent op 27 maart.

Bron: Capcom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 3 Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

3 april 2020

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord