Resident Evil 3 Remake
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 april 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Horror, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Resident Evil 3 Remake demo is onderweg

Als je al staat te trappelen om aan de slag te gaan met Resident Evil 3 Remake en je niet kunt wachten tot de release, dan heb ik goed nieuws voor je. De demo verschijnt namelijk al zeer binnenkort.

Capcom heeft op het twitterkanaal van Resident Evil bekendgemaakt dat de demo van Resident Evil 3 op korte termijn al beschikbaar wordt gemaakt. "Het staat geschreven in de sterren", zo staat te lezen op Twitter. Helaas staat in diezelfde sterren nog niet geschreven wanneer de demo dan daadwerkelijk speelbaar is, want dat hebben ze er dan weer niet bij vermeld. Op korte termijn volgt hier wel meer informatie over, laat Capcom weten. Tot die tijd moeten we het dus even doen met het idee dat de demo onderweg is.

Eind vorig jaar werd bekend dat Resident Evil 3 Remake in de maak is. Resident Evil 3 Remake verschijnt op 3 april 2020 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ergens tussen nu en de releasedatum verschijnt dus ook nog de demo van de game.

BRON Capcom

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?