Resident Evil 3 Remake demo is onderweg

Geplaatst: 25 februari 2020 23:03
Aangepast: 25 februari 2020 23:39

Als je al staat te trappelen om aan de slag te gaan met Resident Evil 3 Remake en je niet kunt wachten tot de release, dan heb ik goed nieuws voor je. De demo verschijnt namelijk al zeer binnenkort.

Capcom heeft op het twitterkanaal van Resident Evil bekendgemaakt dat de demo van Resident Evil 3 op korte termijn al beschikbaar wordt gemaakt. "Het staat geschreven in de sterren", zo staat te lezen op Twitter. Helaas staat in diezelfde sterren nog niet geschreven wanneer de demo dan daadwerkelijk speelbaar is, want dat hebben ze er dan weer niet bij vermeld. Op korte termijn volgt hier wel meer informatie over, laat Capcom weten. Tot die tijd moeten we het dus even doen met het idee dat de demo onderweg is.

Eind vorig jaar werd bekend dat Resident Evil 3 Remake in de maak is. Resident Evil 3 Remake verschijnt op 3 april 2020 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ergens tussen nu en de releasedatum verschijnt dus ook nog de demo van de game.

Bron: Capcom
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 3 Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

3 april 2020

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord