Evil Genius 2: World Domination

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 30 maart 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Speel Verschrikkelijk Ikke met Evil Genius 2

Ooit willen weten hoe een echte supervillain uit een Dreamworks-film zich voelt? Dat kan nu zeker met Evil Genius 2: World Domination.

We zien hoe een echte bad guy zijn plannen smeed. Eerst een basis, zorg ervoor dat 'ie mooi ruim en high tech is! Je moet ook zorgen dat je minions goed opgeleid zijn. Geen zorgen, het zijn niet die gele irritante etters. Je kan echter ook wat meer ervaren premiejagers inhuren. Je stuurt uiteindelijk je mankracht op missies, waarbij ze belangrijke items voor jou gaan verzamelen. Geheim agenten gaan je proberen te dwarsbomen, dus let daar goed op! Schakel ze uit op de meest belachelijke wijze.

Evil Genius 2: World Domination is beschikbaar dit jaar voor de pc

BRON PC Gaming Show

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?