Evil Genius 2: World Domination

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 30 maart 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer onthuld voor Evil Genius 2

De presentatie voor pc-gamers is momenteel in volle gang en werd afgetrapt met een nieuwe trailer voor Evil Genius 2. Daarbij is ook bekendgemaakt dat je twee keer toegang kunt winnen tot de gesloten bèta van de game.

Evil Genius werd in 2004 uitgebracht en viel bij de fans in goede aarde. Een tweede deel kon dan ook niet uitblijven, maar leek even op losse schroeven te staan toen ontwikkelaar Elixer in zwaar weer verkeerde. Rebellion kwam langs als een redder in nood en zorgde ervoor dat de ontwikkeling van de game weer verder kon. Hieronder zie je de eerste trailer van de game, waarbij de stijl erg doet denken aan Team Fortress.

Een officiële releasedatum voor Evil Genius 2 zat er tijdens de presentatie op E3 helaas nog niet in, voorlopig is het dus nog even wachten op de bekendmaking van de releasedatum.

BRON PC Gamer

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?