Trailer: Nieuwe trailer onthuld voor Evil Genius 2

Geplaatst:
Aangepast: 15 juni 2019 11:26

De presentatie voor pc-gamers is momenteel in volle gang en werd afgetrapt met een nieuwe trailer voor Evil Genius 2. Daarbij is ook bekendgemaakt dat je twee keer toegang kunt winnen tot de gesloten bèta van de game.

Evil Genius werd in 2004 uitgebracht en viel bij de fans in goede aarde. Een tweede deel kon dan ook niet uitblijven, maar leek even op losse schroeven te staan toen ontwikkelaar Elixer in zwaar weer verkeerde. Rebellion kwam langs als een redder in nood en zorgde ervoor dat de ontwikkeling van de game weer verder kon. Hieronder zie je de eerste trailer van de game, waarbij de stijl erg doet denken aan Team Fortress.

Een officiële releasedatum voor Evil Genius 2 zat er tijdens de presentatie op E3 helaas nog niet in, voorlopig is het dus nog even wachten op de bekendmaking van de releasedatum.

Bron: PC Gamer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Evil Genius 2: World Domination

Series

-

Uitgever

Rebellion

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

30 maart 2021

Ontwikkelaar

Rebellion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord