Trailer: Sony's Jim Ryan wilt PlayStation-titels toegankelijker maken

Geplaatst:
Aangepast: 11 oktober 2021 16:28

PlayStation-directeur en -CEO Jim Ryan spreekt zijn frustraties uit over de beperking tot exclusieve PlayStation-titels. Ryan wilt PlayStation-titels namelijk toegankelijker maken voor iedereen.

De grootste droom van Jim Ryan is om het mogelijk te maken dat honderdmiljoenen mensen toegang hebben tot PlayStation-titels. Ryan realiseert zich echter dat er een kleine kans is dat deze droom werkelijkheid wordt wanneer PlayStation haar producten limiteert tot haar eigen hardware. Hij spreekt zijn frustraties uit in een interview tijdens GI Live: London, waar hij benoemt dat games moeite hebben om hetzelfde niveau marketpenetratie te bereiken als muziek en films. "En ik denk dat een deel van de kunst die onze studio's maken één van de beste entertainment is die overal ter wereld is gemaakt. En om daarvoor toegang te geven aan een publiek van twintig of dertig miljoen frustreert mij. Ik zou graag een wereld zien waarin honderdmiljoenen mensen kunnen genieten van die games", vertelt Jim Ryan. De volledige interview is hieronder te bekijken.

Het was al eerder bekend dat Horizon Zero Dawn naar de pc komt. Ook werd er aangekondigd dat Days Gone naar de pc komt en meerdere PlayStation-titels gaan volgen.

Bron: GamesIndustry.biz
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord