Horizon Zero Dawn

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 1 maart 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Horizon Zero Dawn komt in augustus naar de pc

Het hoge woord is eruit. Guerilla Games heeft de officiele releasedatum voor Horizon Zero Dawn Complete Edition voor de pc bekendgemaakt. En lang hoeft er niet meer gewacht te worden.

Het is nog niet al te lang geleden dat de geruchten waar bleken te zijn. In maart maakte Guerilla Games bekend inderdaad bezig te zijn met het porten van Horizon Zero Dawn naar de pc. De release stond gepland voor de zomer van 2020 en dat is nu officieel bevestigt met een specifieke releasedatum. In augustus kunnen ook de pc-gamers aan de slag met de wereld van Aloy. Dat Guerilla Games weet wat pc-gamers aantrekkelijk vinden, is wel duidelijk door de nieuwe trailer die de features voor de pc-versie toont. Termen zoals unlocked-framerates en Ultra-widescreen vliegen in het rond. Daarbij kunnen spelers de besturing en de graphics naar eigen wensen aanpassen. Mocht je niet weten welke grafische settings passen bij je pc, dan is er altijd nog de speciale benchmark.

Horizon Zero Dawn Complete Edition verschijnt op 7 augustus voor de pc. De game is zowel beschikbaar op Steam als de Epic Game Store.De editie komt met de Frozen Worlds dlc en een aantal outfits.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?