Horizon Zero Dawn komt naar pc

Geplaatst: 10 maart 2020 21:36
Aangepast: 10 maart 2020 21:44

Guerrilla Games is momenteel bezig met een pc-port voor Horizon Zero Dawn, de game moet nog dit jaar gaan verschijnen voor de master race.

Het mag niet helemaal als een verrassing komen dat de game een pc-release tegemoet ziet, want de geruchten over een mogelijke komst van Horizon Zero Dawn naar pc laaiden eind vorig jaar al op. Nu is het dan eindelijk officieel bekend geworden dat ook pc-gamers binnenkort met Aloy op avontuur kunnen gaan. De Complete Edition staat inmiddels ook al op Steam en bevat de volledige game, de Frozen Wilds-uitbreiding en een aantal zeldzame voorwerpen en packs.

Twijfel je nog over de aanschaf van deze? Check dan zeker even de Horizon Zero Dawn review van Rudy. Komende zomer verschijnt de pc-versie van Guerrilla Games' pareltje.

Bron: Steam
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Zero Dawn

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

1 maart 2017

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord