Serious Sam 4: Planet Badass
  • ONTWIKKELAAR Croteam
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 september 2020
  • PLATFORMEN Pc, Google Stadia
  • GENRE Actie, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Serious Sam 4 ontvangt gameplaytrailer

Sam Stone keert terug in Serious Sam 4: Planet Badass en natuurlijk zijn ze aanwezig tijdens de Devolver Direct. Dit keer zien we echter ook wat gameplay voorbijkomen.

Iedereen weet waar Serious Sam om draait. De trailer begint met het dialoog van onze held en daarna wordt de metal soundtrack aangezet. We zien een hele hoop vijanden die op je af rennen. Fans kunnen wat van de oudere vijanden spotten. Serious Sam 4 zit ook weer vol met geweren en ze zien er allemaal krachtig uit. Ze maaien namelijk door hordes vijanden, zoals vanouds. Check hier de developer gameplay update voor Serious Sam 4.

Serious Sam 4: Planet Badass is beschikbaar in augustus voor de pc en Google Stadia.

BRON Devolver Direct

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?