Serious Sam 4: Planet Badass
  • ONTWIKKELAAR Croteam
  • EERSTE RELEASEDATUM Augustus 2020
  • PLATFORMEN Pc, Google Stadia
  • GENRE Actie, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Developer Gameplay Update voor Serious Sam 4

Even (niet zo) serieus. Devolver Digital heeft een Developer Gameplay Update uitgebracht voor Serious Sam 4. En als de beelden en interviews niet bedriegen, hebben ze kosten noch moeite bespaart om weer een grootse game af te leveren.

Om te beginnen zeggen de mannen zelf dat Serious Sam 3 niet zo'n goede start had door de trage levels. Dit erkennen ze en ze beloven dat Serious Sam 4 van begin af aan van je scherm explodeert, zodat je er meteen midden in zit. Hoe ze dat gaan doen? Onder andere door nieuwe battle features. Er zijn heel veel nieuwe wapens en vijanden toegevoegd. Nieuwe wapens die voor nog meer gore zorgen. En dat belooft wat, want er wordt gezegd dat er speciaal voor Serious Sam 4 levels zijn gemaakt voor het Legion System. Het Legion System houdt in dat er meer dan tienduizend vijanden tegelijkertijd in beeld kunnen verschijnen. Ook zijn er veel nieuwe characters aan het spel toegevoegd en zelfs aan muziek hebben de heren gedacht. Ze zijn geïnspireerd door Hollywood blockbusters, waarin er geweldige dingen gebeuren als de juiste muziek en de juiste scene elkaar ontmoeten. Met deze inspiratie hebben ze muziek onder de game geplaatst met zware opzwepende drums. De mannen in de video gebruiken grote woorden. Het is afwachten of deze woorden ook opgevolgd gaan worden door grootste daden.

Serious Sam 4 verschijnt in augustus 2020 op Steam en Google Stadia.

BRON Devolver Digital

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?