Trailer: Rust komt naar console

Geplaatst:

De survivalgame Rust komt naar de console. Binnenkort is deze populaire multiplayergame speelbaar op de PlayStation 4 en Xbox One.

Rust zag origineel het levenslicht in 2013, de game lanceerde toen in Early Access. In de loop der jaren heeft de survivalgame zich ontwikkeld tot een cultklassieker, maar in de afgelopen maanden heeft Rust ontzettend veel nieuwe spelers mogen verwelkomen door Twitch-streams. De teaser trailer toont ons de wereld van Rust. Survival-elementen staan centraal en de combat staat in teken van zelfgemaakte geweren. De game is constant online en ontwikkelaar Double Eleven mag nu de keiharde ervaring presenteren op de consoles van Sony en Microsoft.

Rust is nu beschikbaar voor de pc. Wanneer Rust beschikbaar is op de PlayStation 4 en Xbox One is nog niet bekend.

Bron: Double Eleven
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rust

Series

-

Uitgever

Facepunch Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

11 december 2013

Ontwikkelaar

Facepunch Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord