Rust

  • Ontwikkelaar Facepunch Studios
  • Eerste releasedatum 11 december 2013
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Rust komt naar console

De survivalgame Rust komt naar de console. Binnenkort is deze populaire multiplayergame speelbaar op de PlayStation 4 en Xbox One.

Rust zag origineel het levenslicht in 2013, de game lanceerde toen in Early Access. In de loop der jaren heeft de survivalgame zich ontwikkeld tot een cultklassieker, maar in de afgelopen maanden heeft Rust ontzettend veel nieuwe spelers mogen verwelkomen door Twitch-streams. De teaser trailer toont ons de wereld van Rust. Survival-elementen staan centraal en de combat staat in teken van zelfgemaakte geweren. De game is constant online en ontwikkelaar Double Eleven mag nu de keiharde ervaring presenteren op de consoles van Sony en Microsoft.

Rust is nu beschikbaar voor de pc. Wanneer Rust beschikbaar is op de PlayStation 4 en Xbox One is nog niet bekend.

BRON Double Eleven

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?